Vem är jag

Jag har själv erfarenheter av två långa förhållande som var psykiskt destruktiva som jag nu lämnat bakom mig.

Jag vet hur svårt det kan kännas när man inte ser någon alternativ väg och när man varken har ork eller självkänsla att göra något. Men det går och jag vill nu hjälpa dig att stärka både dig och din själ. Det går att läka och jag vill vara ditt stöd på vägen. Det är mycket som går sönder när man lever i destuktiva förhållanden och jag ser hela dig, både kroppen, själen och psyket behöver få behandling.


Det finns en väg till läkning!

 

Jag har skapat en metod för att du skall så snabbt som möjligt komma tillbaka till den du en gång var. I bagaget har jag en mängd olika kurser och utbildningar som jag kan använda för att just du skall läka. Det viktigaste i våra möten är min närvaro och intuition som tillsammans med samtal och kroppsbehandlingar gör att du hittar tillbaka till din kraft och glädje.

 

Jag har drivit företag sedan 2001

Utbildad i:

Friskvård och massage.

Medveten Andning 

Musikflödes terapi.

Ayurveda (indisk läkekonst)

Access Bars

Kurser i yoga, EFT (emotional freedom techniques)

Meditation och olika kroppsbehandlingar.

Jag har väldigt stort intresse och studerat mycket om vad kosten gör med vår hälsa och hur den kan hjälpa oss med att må bättre.

Gått flera kurser, utbildningar och behandlingar för min egen del som jag har nytta av i planeringen för ditt läkande.  


Naturligtvis jobbar jag under tystnadsplikt och dokumenterar inget. 

 

För bästa resultatet ses vi först tre gånger och därfter gör vi upp en plan på hur du vill forsätta. 


Det tar både tid och tålamod att få konakt med ditt sanna jag igen.


Det finns en väg till läkning!

Tveka inte att höra av dig till mig.


ingrid@gnistan.se


0739 806636